Kimler hatta?
Toplam 66 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 66 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 86 kişi Cuma Kas. 22, 2024 6:06 pm tarihinde online oldu.
En son konular
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
DİŞLERE DİKKAT
1 sayfadaki 1 sayfası
DİŞLERE DİKKAT
Sağlıklı ve güzel dişler için; Sağlıklı ve güzel dişlere sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, bir miktar sodayla hidrojen -peroksidi karıştırıp haftada bir kez bu karışımla dişlerinizi fırçalamak. Diş ve dişetlerindeki bak teri ve plakalara yaşam şansı tanımayacaksınız böylece.
Selülit için kafein: Selülitle başınız derteyse, selülitlii bölgeye limon ya da greyfurt yağıyla masaj yapın ve yaptırın. Ancak ondan daha il ginç bir önerimiz daha var size. Piyasadaki se lülit kremlerinin hepsinin içeriğinde kafein oldu ğunu biliyor muydunuz? Duş yaptığınız sırada, bir fincan ılık, kafeinli granül kahveyle selülitli bölgeye sıkı bir masaj yapın. Farkı hemen fark edeceksiniz.
Turp yiyin dişetleriniz kuvvetlensin
Turpta, bol miktarda C vitamini, kükürk ve iyot vardır. Karaciğeri kuvvetlendirir, şişliğini in dirir. Sarılıkta faydalıdır. Vücuttaki mikroplarını yok eder. Astım ve bronşitte faydalıdır. Dişetleri-ni güçlendirir. Kabızlığı giderir. Bol bol turp sala tası yiyerek sağlık bulabilirsiniz.
Selülit için kafein: Selülitle başınız derteyse, selülitlii bölgeye limon ya da greyfurt yağıyla masaj yapın ve yaptırın. Ancak ondan daha il ginç bir önerimiz daha var size. Piyasadaki se lülit kremlerinin hepsinin içeriğinde kafein oldu ğunu biliyor muydunuz? Duş yaptığınız sırada, bir fincan ılık, kafeinli granül kahveyle selülitli bölgeye sıkı bir masaj yapın. Farkı hemen fark edeceksiniz.
Turp yiyin dişetleriniz kuvvetlensin
Turpta, bol miktarda C vitamini, kükürk ve iyot vardır. Karaciğeri kuvvetlendirir, şişliğini in dirir. Sarılıkta faydalıdır. Vücuttaki mikroplarını yok eder. Astım ve bronşitte faydalıdır. Dişetleri-ni güçlendirir. Kabızlığı giderir. Bol bol turp sala tası yiyerek sağlık bulabilirsiniz.
1 sayfadaki 1 sayfası