Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir Yok
Sitede bugüne kadar en çok 86 kişi Cuma Kas. 22, 2024 6:06 pm tarihinde online oldu.
En son konular
Kasım 2024
Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
SARIGÜL: DÜĞÜMLERİ ÇÖZMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK
1 sayfadaki 1 sayfası
SARIGÜL: DÜĞÜMLERİ ÇÖZMEK İÇİN YOLA ÇIKTIK
Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Lideri Mustafa Sarıgül, Türkiye'deki düğümleri çözmek için yola çıktıklarını söyledi.
Türk Halk Müziği (THM) sanatçısı Ali Ekber Çiçek'in anısına düzenlenen etkinliklere katılmak üzere Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Güre beldesine gelen Sarıgül, gazetecilere yaptığı açıklamada, her şeyi açık ve net söyleyen bir hareket olduklarını belirtti.
Ülkenin her yerini karış karış dolaştıklarını anlatan Sarıgül, ''Şu anda Türkiye'de kurumlar tıkandı. Kurumlar arasında büyük bir kavga ve mutsuzluk var. Bu mutsuzluğu yok etmek için Türkiye'nin her noktasını dolaşıyoruz. TDH, iktidarın anahtarını teslim alacak olan tek siyasi güçtür'' diye konuştu.
Sarıgül, Türkiye'de ilk defa bir siyasi hareketin gönüllerde kurulduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:
''Türkiye'deki düğümleri çözmek için yola çıktık. Karşınızda bulunan Sarıgül, tenekeden tayyare değil. Sarıgül, boşa ateş etmez. Sarıgül'ün makam ve mevki hırsı yok. Mevki hırsım olsa Şişli Belediyesi, 50 vilayetten daha büyük belediye. Ben o belediyeyi yönetiyorum ve ömür boyu da yönetirim. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde, Allah rahmet eylesin Erdal İnönü'den sonra makamı bırakıp aranıza giren bir arkadaşınız olacağım. Sarıgül nereden geldiğini de nereye gittiğini de biliyor.''
TDH'nin hiçbir siyasi parti gözetmeden herkesi kucakladığını vurgulayan Sarıgül, ''Başı açık da kapalı da bizim kardeşimizdir. TDH iktidar olduğunda 'ötekimiz' olmayacak'' dedi.
Sarıgül, bir gazetecinin ''TDH, ne zaman partileşecek'' sorusunu, ''Her şeyin zamanı var. Önce tarlaya tohumları ektik. Haziran'da hasat alma ve toplama zamanı'' şeklinde yanıtladı.
Mustafa Sarıgül, daha sonra Ali Ekber Çiçek'in Tahtakuşlar köyündeki anıt mezarını ziyaret etti.
1 sayfadaki 1 sayfası